Trepça ndihmon zonat e përmbytura nga uji
Trepça ndihmon zonat e përmbytura nga uji
Postuar nga: Trepça Data e publikimit :2010-01-13 11:50:58

Menaxhmenti i ndërmarrjes Trepça ka ndarë 2000 euro ndihmë për zonat e përmbytura nga uji në Republikën e Shqipërisë. Kështu, ndërmarrja Trepça i është bashkuar aksionit për ndihmë Shqipërisë, që është organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe është solidarizuar me banorët që janë goditur nga kjo fatkeqësi natyrore.

Trepça ndihmon zonat e përmbytura nga uji
Postime të ngjajshme
Fillimi