Telegram ngushëllimi me rastin e vdekjes së Dino Asanaj
Telegram ngushëllimi me rastin e vdekjes së Dino Asanaj
Postuar nga: Trepça Data e publikimit :2012-06-14 19:12:57

 

Menaxhmenti i ndërmarjes Trepça, ka mësuar me hidhërim lajmin e vrasjes së shefit të AKP-së,

z. Dino Asanaj. Me ketë rast, në emër të këtij menaxhmenti dhe gjithë punonjësve të ndërmarrjes Trepça, u shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së të ndjerit Asanaj, miqve, shokëve, kolegëve dhe bashkëpunëtorëve të tij.

 

Me respekt: Ferat Shala, menaxher i ndërmarrjes Trepça

Mitrovicë, më 14 qershor 2012

Telegram ngushëllimi me rastin e vdekjes së Dino Asanaj
Postime të ngjajshme
Fillimi