27 Vjetori i Grevës së Minatorëve
27 Vjetori i Grevës së Minatorëve
Postuar nga: Trepça Data e publikimit :2016-02-19 05:59:28

Me rastin e 27 Vjetorit të Grevës së  Minatorëve të Trepçës,njoftojmë të gjithë përfaqësuesit e mediave  të  shkruara dhe elektronike, se Ndërmarrja Trepça me 20 Shkurt  2016 (e Shtunë), duke filluar nga ora 11:00, në Stantërg të Mitrovicës, mbahet manifestimi qëndror  "Java e Minatorëve".
 
Jeni të mirëseardhur!
Ju faleminderit

27 Vjetori i Grevës së Minatorëve
Postime të ngjajshme
Fillimi