Nderime për veprën e Agim Hajrizit
Nderime për veprën e Agim Hajrizit
Postuar nga: Trepça Data e publikimit :2016-03-24 14:13:26

Me rastin e 17 vjetorit të rënies së veprimarit të shquar mitrovicas Agim Hajrizi , menaxhmenti i Ndërmarrjes Trepca në krye me menaxherin Ahmet Tmava dhe bashkëpunetorër të Enjtën bën nderime duke përkujtuar veprën dhe angazhimit të tij për cështje kombëtare .

Nderime për veprën e Agim Hajrizit
Postime të ngjajshme
Fillimi