Mbledhja e parë konstituive e Bordit Mbikqyrës i Ndërmarrjes Trepça
Mbledhja e parë konstituive e Bordit Mbikqyrës i Ndërmarrjes Trepça
Postuar nga: Trepça Data e publikimit :2018-04-18 10:43:48

Bordi Mbikqyrës i Ndërmarrjes Trepça sh.a. i emëruar nga Qeveria e Republikës së Kosovës në bazë të vendimit të datës 04.04.2018 në pajtim me Ligjin për Trepçën, i kryesuar nga kryesuesi z. Ardian Syla dhe anëtarët; z. Naser Peci, z.Feriz Fetahu, Z. Xhafer Nuli, Z. Shyqyri Sadiku dhe z. Esat Peci me datë 18.04.2018 ka mbajtur mbledhjen e parë konstituive.

Bordi Mbikqyrës i Trepça sh.a. dhe menaxhenti aktual i Ndërmarrjes janë zotuar se do të punojnë në zbatimin e detyrave të marra nga Qeveria e  Republikës së Kosovës dhe zhvillimin e Ndërmarrjes duke rimëkëmbur gjigantin Trepça. Transparenca, llogaridhënia dhe përkushtimi deri në funksionimin e tërësishëm të gjitha njësive afariste të Trepçës do të jetë prioritet gjatë punës se Bordit Mbikqyrës.

Ndërmarrja Trepça sh.a. do të funksionoj si tërësi!

Mbledhja e parë konstituive e Bordit Mbikqyrës i Ndërmarrjes Trepça
Postime të ngjajshme
Fillimi