Na kontaktoni

 

Që të informoheni shpejtë dhe saktë për të gjitha në Trepça - Ndërmarrje në administrim të AKP, jeni të mirëseardhur të na kontaktoni në adresat e mëposhtme

Adresa Postale

Trepça - Ndërmarrje në Administrim të AKP

Parku Industrial Mitrovicë,

Republika e Kosovës, Mitrovicë, 40000

+381 (0) 28 538 050
+381 (0) 28 531 133
+381 (0) 28 531 135
+381 (0) 38 539 202
Adresa Vizituese

Trepça - Ndërmarrje në Administrim të AKP

Parku Industrial Mitrovicë,

Republika e Kosovës, Mitrovicë, 40000

+381 (0) 28 538 050
+381 (0) 28 531 133
+381 (0) 28 531 135
+381 (0) 38 539 202
Forma për kontakt

Kontrolli i sigurisë

Ju lutem shkruani kodin e pasqyruar në imazhë në rubrikën e duhur

Lokacioni ynë
TrepÇa Parku Industrial MitrovicË
Republika e KosovËs, MitrovicË, 40000
 
Udhëzimet

Kontaktet në lokacionet tjera

 • Prishtinë

  Trepça - Ndërmarrje në Administrim të AKP

  Republika e Kosovës, Prishtinë, 10000

  #
 • Stantërg

  Trepça - Ndërmarrje në Administrim të AKP

  Republika e Kosovës, Prishtinë, 10000

  +381 (0) 28 531 233
 • Kishnicë - Artanë

  Trepça - Ndërmarrje në Administrim të AKP

  Republika e Kosovës, Artanë, 16000

  +381 (0) 38 566 022
Fillimi